Неділя, 05.05.2024, 21:38
Вітаю Вас Гість | RSS

Твори на підмогу!

Збірник творів

Головна » Статті

Як правильно приготувати зелену каву в домашніх умовах?

Багато хто з нас вже чули про корисні властивості зеленої кави. Ті каволюби, які на собі випробували її чудовий вплив на організм, залишають про зелену каву тільки відмінні відгуки. Якщо ви ще нічого не чули про цей напій, то зробимо невеликий екскурс.

Зелена кава за останні кілька років завоювала не меншу популярність, ніж традиційна обсмажена кава. Цей чудовий у всіх відношеннях напій, чудесним чином впливає на загальний стан людського організму. У ньому містяться широкий спектр вітамінів, антиоксиданти, хлорогенова кислота та інші не менш важливі для організму кислоти. Сукупність усіх цих речовин підвищує працездатність, поліпшує загальний стан організму та збільшує показник активності мозку. Завдяки регулярному вживанню зеленої кави шкіра набуває матовий відтінок, зникає блиск, вона стає оксамитовою. Філіжанка зеленої кави, приготовлена вранці, бадьорить та дарує заряд енергії. Але найголовніше в цьому напої те, що він сприяє швидкому та безповоротному зниженню ваги. Про те, як готувати зелену каву, ви дізнаєтесь у нашій статті.

Кілька способів приготування зеленої кави

Як заварити зелену каву в турці? Насамперед, каву слід перемолоти. Мелена кава засипається в гарячу воду, яка знаходиться в турці. На одну порцію потрібно 2-3 ч.л. кави. Варити треба на слабкому вогні, до кипіння не доводити.

Як готувати зелений кави у френч-пресі? Для правильного заварювання зеленої кава буде потрібна грубомолота кава, який заливається водою 90° С та настоюється протягом 3-4 хвилин. Після чого, потрібно натиснути зверху на стержень та дуже повільно опустити фільтр вниз. Завдяки чому напій відокремиться від кавової гущі. Каву слід розлити у чашки, не піднімаючи стержня. Для однієї порції потрібно 2-3 ложки меленої кави.

Як правильно заварити зелену каву в гейзерній кавоварці? Для цього слід знову ж таки взяти перемелені зерна. У нижнє відділення гейзеру заливається вода, зверху він накривається металевим фільтром. Після чого, у заглиблення фільтра засилається кава. Далі потрібно закрутити верхню частину гейзера та помістити його на слабкий вогонь. Як тільки вода почне закипати, готова кава надійде у верхній резервуар. Коли весь напій виявиться у верхньому резервуарі, можна гейзер прибирати з вогню. Для однієї порції потрібно 3 ложки меленої кави.

Як варити зелену каву, якщо немає спеціальних пристосувань? Для приготування цього корисного напою без спеціальних пристосувань, можна просто в чашку засипати дві ложечки кави, залити окропом та дати настоятися протягом декількох хвилин.

Ще цікаві статті на тему вживання зеленої кави:
Зелена кава: як вживати для отримання максимального ефекту?
Олія із зеленої кави здатна творити дива.
Чи допомагає зелена кава схуднути? (стаття)
Чи корисна зелена кава з імбиром? (стаття)

Переглядів: 4233 | Теги: зелена кава, схуднення, зелена кава приготування

Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Меню сайту
Пошук